Наскрізна програма практик галузі знань 0402 – Фізико-математичні науки напряму підготовки – 6.040203 - "Фізика", кваліфікація "Бакалавр фізики. Вчитель фізики", спеціалізація - "Фізика та інформатика". - Головіна, Ніна Анатоліївна; Holovina, Nina A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Наскрізна програма практики студентів є основним навчально-методичним документом, який визначає всі аспекти проведення практик. Вона забезпечує єдиний комплексний підхід до організації практик, системність, неперервність і послідовність навчання студентів.
Наскрізна програма практик галузі знань 0402 – Фізико-математичні науки напряму підготовки – 6.040203 - "Фізика"
Keywords: Практика; практичні знання; обчислювальна практика