Агресивна поведінка підлітків як фактор віктимізації - Папуша, В. В.; Papusha, V. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті досліджено прояви агресивної поведінки підлітків, як фактору віктимізації. Розглядається агресивність підлітків, яка може спровокувати насильство. The teenagers aggressive behaviour aspects as factor of the victimization, are exposed in the article. Teenagers’ aggression provoking violence is considered.
Aggressive Teenagers Behaviour as Factor of Victimization
Keywords: агресія; насильство; віктимна поведінка; фактори віктимізації; aggression; victim behaviour; factors of victimization; violence