Новели у сфері регулювання неплатоспроможності боржника-юридичної особи - Остапенко, А.; Шумова , О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено регулювання неплатоспроможності боржника-юридичної особи
Keywords: неплатоспроможність боржника; банкрутство