Вплив різних регуляторів росту рослин на біометричні показники Pinus sylvestris L. - Хомич, Сергій Миколайович; Голуб, Сергій Миколайович; Голуб, Валентина Олександрівна (My University, 2024)
При розробці прогресивних технологій лісовідновлення і лісорозведення формується напрям, що передбачає інтенсивні методи вирощування садивного матеріалу й лісових культур. Він має забезпечити отримання укрупненого якісного садивного матеріалу, підвищення його приживлюваності та збереженості, посиленого росту на лісокультурній площі.
Keywords: лісовідновлення; лісорозведення; регулятори росту рослин; Агростимулін; триманом–1; фумар