Економіко-математичні моделі та методи : програма нормативної навчальної дисципліни (ОС «магістр», спеціальність «Управління проектами») - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Програма навчальної дисципліни «Економіко-математичні моделі та методи» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра спеціальності «Управління проектами». Предметом вивчення навчальної дисципліни є методологія та інструментарій побудови і розв’язування детермінованих оптимізаційних задач. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Лінійні оптимізаційні моделі. 2. Нелінійні оптимізаційні моделі. 3. Економетричні моделі.
Програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра галузі знань 1801 «Специфічні категорії» спеціальності 8.18010013 «Управління проектами»
Keywords: економіко-математичні моделі та методи; economic and mathematical models and methods