Реалізація міжпредметних зв'язків при викладанні курсу "Математика для економістів та економічне моделювання" - Миронюк, Лілія Павлівна; Ройко, Лариса Леонідівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Наведено приклади фахових задач з економічної галузі, які розв’язуються з допомогою математичних понять, методів та моделей. Показано використання елементів диференціального числення у цих задачах .
.
Keywords: міжпредметні зв’язки; математика для економістів; моделювання; прикладна задача; 378.147:37.018.4