Методологія та організація наукових досліджень в галузі - Ліщук-Торчинська, Тетяна Петрівна; Lishchuk-Torchynska, Tetiana P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Навчальна дисципліна «Методологія та організація наукових досліджень в галузі» є складовою циклу професійної підготовки фахівців освітнього ступеня «Магістр». Мета навчальної дисципліни є формування у магістрантів знань, компетенцій і навичок щодо здійснення наукового пошуку, методологічних засад щодо організації та проведення наукових досліджень, методів наукової роботи в галузі, інтерпретації та оформлення результатів досліджень.
Keywords: організація наукового знання та наукової діяльності; наукова робота у сфері соціології; наукова комунікація; наукометричні бази даних