Методичні рекомендації для батьків як основна складова дитячих журналів для дошкільного віку (на прикладі журналу “Мамине сонечко”) - Оноко, Олеся О.; Onoko, O. O.; Онкович, Ганна В.; Onkovich, G. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Проаналізовано дитячий журнал для дошкільного віку, подано його загальну характеристику. Розглянуто подану у виданні інформацію для батьків, з’ясовано її сутність, роль та особливості. In the article there is analysis of the magazine for preschool age, is given its general characteristic. Also is considered the information for parents, its essence, role and peculiarities.
Methodical Recommendation for Parents as the Main Component of the Children’s Magazines (for Example, Magazine “Mamune Sonechko”)
Keywords: дитяча періодика; children's periodicals; дитячий журнал; children's magazine; дошкільний вік; the preschool age; методичні рекомендації; methodical recommendation; розвиток; growth; завдання; task