Річка Горбах: об’єкти ПЗФ басейну річки та їх рекреаційний потенціал - Нетробчук, Ірина Марківна; Полянський, Сергій Володимирович; Мельник, Олег Володимирович; Качаровський, Роман Євгенович; Ковальчук, Сергій Ігорович (My University, 2023)
Досліджено рекреаційний потенціал малої річки, що протікає в межах Волинської та Рівненської областей, Горбах (лівої притоки р. Стир). Здійснено опис об’єктів природно-заповідного фонду (ПЗФ), що знаходяться в басейні р. Горбах. Запропоновано заходи оптимізації рекреаційного використання об’єктів ПЗФ.
Keywords: природно-заповідний фонд; рекреаційний потенціал; р. Горбах; р. Стир; Маневицька ТГ; Камінь-Каширський район; Волинська область; Володимирецька ТГ; Вараська ТГ; Вараський район; Рівненська область; 911.3:379.8]:556.51(477.82)