Підвищення доступності житлових кредитних ресурсів - Павлов, Костянтин Володимирович; Pavlov, Kostiantyn V. (Спілка економістів України, 2013)
В статті визначено особливості позабюджетного інвестування житлової сфери шляхом забезпечення доступності для населення кредитних ресурсів та запропоновано механізм вдосконалення іпотечного житлового кредитування.

In the article the features of extra-budgetary investment residential areas by providing access to credit for households and suggested areas of improvement mortgage lending.