Роль системи управління витратами в забезпеченні ефективності діяльності аграрного підприємства - Ковальова, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено роль системи управління витратами в забезпеченні ефективності діяльності аграрного підприємства
Keywords: управління витратами; аграрне підприємство