Психопрофілактика професійного вигорання та деформацій - Кульчицька, Анна Валеріївна; Kulchytska, Anna V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Метою курсу є систематизація знань з питань психопрофілактики та особливостей розвитку синдрому професійного вигорання і професійних деформацій; формування професійних компетенцій студентів в галузі збереження психічного здоров’я, профілактики деформацій та професійного вигорання як стану, який характеризується поступовою втратою життєвого тонусу під впливом пролонгованого стресу; сприяння становленню всебічно розвинутої особистості як суб’єкта успішної професійної, освітньої та науково-дослідницької діяльності;
Keywords: професійне вигорання; емоційне вигорання; професійні деформації; психічне здоров'я