Силабус корекційно-реабілітаційної практики - Гошовська, Дарія Тарасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Корекційно-реабілітаційна практика призначена для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності Психологія. Метою корекційно-реабілітаційної практики є: поглиблення теоретичних знань, які студенти отримали протягом навчанні в університеті; формування у студентів вмінь та навичок розробки та впровадження психокорекційної роботи, оволодіння методами та формами її проведення.; ознайомлення студентів з основними формами та напрямками роботи психолога; спостереження та участь за проведенням консультативної, психокорекційної та просвітницької роботи психолога.
Keywords: діагностика; корекція; превенція