Підхід до організації зберігання даних в системі документообігу факультету - Гордійчук, Григорій Петрович; Булатецька, Леся Віталіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Функціонування закладів вищої освіти вимагає оформлення великої кількості документів. Для роботи із таким величезним обсягом інформації необхідно налагодити процес їх передачі та зберігання. Щоб однозначно ідентифікувати файл в розроблюваній системі документообігу, було вирішено присвоювати кожному із них унікальний ідентифікатор UUID (Universally Unique Identifier). Застосовуючи також цей принцип для ідентифікації користувачів та категорій документів найкращим рішенням буде побудова сховища документів ієрархічного типу. Для безпеки при зберіганні документів необхідно використовувати шифрування даних, щоб запобігти доступу до них без використання додатку електронного документообігу.
Keywords: система документообігу; база даних; шифрування даних; унікальний ідентифікатор