Наукова комунікація іноземною (англійською) мовою: програма нормативної навчальної дисципліни - Trotsiuk, Aida; Троцюк, Аїда (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Метою викладання навчальноТ дисциплiни "Основи наукових комунiкацiй iноземною мовою" є формування у студентiв системи знань про cyтність, характер, структуру, закономiрностi i методологiю наукових дослiджень у фаховiй галузi та вмінь організовувати, проводити i представляти власнi наукові дослiдження.
Програма навчальної дисципліни «Наукова комунікація іноземною (англійською) мовою» для підготовки магістрів галузей знань: 01 – Освіта, 05 – Соціальні та поведінкові науки, 07 – Управління та адміністрування, 19 – Архітектура та будівництво, 22 – Охорона здоров’я, 24 – Сфера обслуговування, за спеціальностями: 017 «Фізична культура і спорт», 051 «Економіка», 053 «Психологія», 054 «Соціологія», 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 073 «Менеджмент», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 193 «Геодезія та землеустрій», 227 «Фізична реабілітація», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», освітніх програм: Фізична культура і спорт, Економіка довкілля і природних ресурсів, Психологія, Соціологія, Облік і аудит, Оподаткування, Фінанси і кредит, Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності, Управління інноваційною діяльністю, Управління фінансово-економічною безпекою, Економіка підприємства, Геодезія та землеустрій, Фізична терапія, ерготерапія, Готельно-ресторанна справа, Туризм.