Фінансування Ісламської Держави - Кондратюк, Л. Л.; Kondratiuk, L. L. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Аналізуються основні джерела фінансування Ісламської Держави. Показано, що це терористичне об'єднання постійно диверсифікує засоби й способи поповнення власних резервів для досягнення стратегічних цілей. In the submitted materials analyzed main sources of funding of the Islamic State. It shows that this terrorist association diversifying the means and ways to replenish its own reserves, in order to achieve strategic goals.
The Funding Islamic State
Keywords: Ісламська Держава; джерела фінансування; терористичне об'єднання; The Islamic State; sources of funding; terrorist association