Лексико-термінологічні основи комунікативної діяльності правознавців : нормативно-порівняльний аспект - Яцишин, Наталія Пилипівна; Yatsyshyn, N. P. (Львівський державний університет внутрішніх справ, 2010)
На основі нормативно-порівняльного виміру висвітлено основні аспекти лексико-термінологічної основи комунікативної діяльності правознавців.
Keywords: комунікативна діяльність правознавців; лексико-термінологічні основи