Українсько-польські відносини у першій половині ХХ ст. - Кучерепа, Микола Михайлович; Kucherepa, Mykola M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Дисципліна «Українсько-польські відносини в першій половині ХХ ст.» належить до переліку вибіркових нормативних навчальних дисциплін і спрямована на поглиблення знань і навичок з новітньої історії України і Польщі та їх використання у майбутній професійній діяльності у навчальних закладах освіти.
Keywords: Друга Річ Посполита; Польща; польська культура; операція "Вісла"; Католицька церква; депортація