Розвиток фізичних якостей у гімнастиці - Ковальчук, Надія Миколаївна; Kovalchuk, Nadiia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Методичні рекомендації містять інформацію про значення фізичної підготовленості гімнастів. Детально охарактеризовано фізичні якості: силу, швидкість, гнучкість, витривалість, спритність, дана їх фізіологічна характеристика, методика розвитку та методи контролю. Methodical recommendations contain information on the importance of physical fitness for gymnasts. Such physical qualities as strength, speed, flexibility, endurance, agility, are characterized in detail, as well as their physiological characteristics, methods of development and control methods are also presented.
Keywords: фізичні якості; методика розвитку; колове тренування; тести; physical qualities; developmental techniques; circle training; tests