Феномен Тараса Шевченка у світовому культурному просторі - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2014)
Рекомендаційний бібліографічний покажчик подає бібліографічні відомості про світове визнання величі українського генія. Література, яка вміщена в покажчику, є наявною у фондах бібліотеки Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки. Підбір завершено у лютому 2014 р. Бібліографічний покажчик рекомендовано широкому загалу читачів, всім, кого цікавить постать Тараса Шевченка.
Keywords: Шевченко Т. Г.; бібліографічні видання; 83.3(4УКР)5-8я1