Оподаткування дивідендів податком на доходи фізичних осіб - Шпатиковська, Т. А.; Shpatykovska, Т. А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У світлі останніх податкових реформ, що відбуваються в Україні, особливої актуальності набуває проблема оподаткування пасивних доходів фізичних осіб, до яких належать отримані дивіденди. In the light of recent tax reforms taking place in Ukraine, the problem of taxation of passive incomes of individuals, which includes dividends received, becomes particularly acute.
Taxation dividends of tax on personal income
Науковий керівник: Цимбалюк І.О. к.е.н., доцент Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, м. Луцьк, Україна
Keywords: оподаткування дивідендів; податок на доходи фізичних; пасивні доходи; dividends taxation; tax on personal income; passive income