Особливості переживання тривалого травматичного стресу в студенської молоді в умовах війни - Федотова, Тетяна Володимирівна (My University, 2024)
Обґрунтовано актуальність вивчення проблеми переживання тривалого травматичного стресу особистістю. Емпірично визначено особливості вияву тривалого травматичного стресу (ТТС) в студентської молоді в умовах війни. Окреслено перспективи подальших наукових розвідок.
Keywords: стрес; тривалий травматичний стрес; виснаження; відчай; лють; страх; розпач