Спеціальна психологія та методика корекційно-реабілітаційного тренінгу - Гошовська, Дарія Тарасівна (My University, 2024)
Метою ОК є: ознайомити здобувачів із структурою та завданнями спеціальної психології, а також специфікою роботи із дітьми з різними проблемами для реалізації корекційно -розвиткових завдань.
Keywords: нозологія; порушений розвиток; діти з особливими потребами; корекція