До питання про ненормативні правові акти - Кравчук, Володимир Миколайович; Юхимюк, Ольга Михайлівна; Kravchuk, Volodymyr M.; Yukhymiuk, Olha M. (My University, 2010)
Ненормативні юридичні акти являють собою один з необхідних способів реалізації законодавства, засіб підвищення точності і визначеності юридичної регламентації суспільних відносин, суттєву умову забезпечення втілення норм права в життя, що у кінцевому результаті сприяє здійсненню в державно-правовому управлінні вимог принципів демократії та забезпеченню принципів законності.
Keywords: нормативно-правові акти; ненормативні юридичні акти; норми права; юридичний припис; класифікація ненормативних юридичних актів