Структурні зміни в економіці природокористування: теоретичні основи та прикладні аспекти - Алієва, Анастасія Юріївна; Бортнюк, Т. Ю.; Будняк, Валентин Ю.; Геліч, Наталія Вадимівна; Єлісєєва, Людмила Володимирівна; Ільїн, Леонід Володимирович; Ільїна, Ольга Вікторівна; Козлов, Владислав Адріанович; Ліщук, Віра Іванівна; Ліщук, Михайло Євгенович; Манжеровська, Дарія О.; Матвійчук, Наталія Миколаївна; et al. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У монографії висвітлено теоретичні й практичні аспекти проблем раціонального природокористування. Уміщено статті, у яких відображено розвиток еколого-економічних засад раціонального природокористування, динаміку змін у довкіллі та її вплив на економіку країни. Для науковців, фахівців, які працюють у різних галузях еколого-економічних систем раціонального природокористування, викладачів вищих навчальних закладів, аспірантів і студентів. Монографія дозволяє проаналізувати розвиток змін у навколишньому природному середовищі, виявити шкідливі компоненти в елементах еколого-економічних систем, прогнозувати їх зміни та вплив на економіку країни. Тому звернення авторів до дослідження проблем формування й розвитку еколого-економічних засад раціонального природокористування є актуальним з наукової і практичної точок зору. Автори сподіваються, що монографія викличе інтерес у науковців, фахівців, що працюють в різних галузях еколого-економічних систем раціонального природокористування, викладачів вищих навчальних закладів, аспірантів та студентів. Монографія підготовлена колективом авторів, які досліджують проблеми раціонального природокористування
Keywords: природокористування; економіка природокористування