Імунологія. Тестові завдання для поточного контролю знань - Поручинська, Тетяна Федорівна; Poruchynska, Tetiana F. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
До навчально-методичних матеріалів включено тестові завдання з основних розділів курсу «Імунологія». Самостійне опрацювання даних завдань допоможе студентам більш ефективно опанувати теоретичні відомості з даного курсу. Видання розраховане на студентів біологічних спеціальностей вищих навчальних закладів, медичних училищ та коледжів, а також може бути корисне всім, хто цікавиться імунологією.