Мережа структур та законодавство щодо молодіжної політики Австрії - Найдич, Марина Анатоліївна; Najdych, M. A. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті йдеться про молодіжну політику Австрії, розглядаються державні структури національного, регіонального та місцевого рівня, що займаються питанням молоді у країні. Визначаються основні закони, які регулюють діяльність державних органів влади у молодіжній політиці Аналізується діяльність неурядових і приватних організацій, що займаються дослідженням молодіжної проблематики. Досліджується питання соціального захисту молоді. The article is about youth policy of Austria. The public entities at national, regional and local levels that deal with the issue of young people in the country are considered. The basic laws governing the activities of public authorities in the youth policy are determined. The activity of non-governmental and private organizations engaged in research on youth are analised. The questions of social youth protection are investigated
Network structures and laws of youth policy of Austria.
Keywords: молодіжна політика; національне законодавство; державні органи влади; неурядові організації; дослідження молоді; соціальний захист; youth policy; national legislation; government agencies; non-governmental organizations; youth studies; social protection