Практикум з фізіології сенсорних систем - Коцан, Ігор Ярославович; Козачук, Наталія Олександрівна; Журавльов, Олександр Анатолійович; Журавльова, Олена Вікторівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Практикум з фізіології сенсорних систем містить загальні теоретичні відомості, методичні вказівки та інструкції до виконання лабораторних робіт з курсу «Фізіологія сенсорних систем», що має важливе теоретичне й практичне значення не тільки для біології, але й для медицини та психології. До кожної практичної роботи наведено порядок виконання роботи, необхідні формули для розрахунку, таблиці та ін. Для виконання багатьох робіт достатньо найпростіших приладів або інших матеріалів, які можуть виготовити самі студенти під час проведення роботи. Усі досліди проводять на людині, що потребує великої самостійної роботи студентів. Це значною мірою сприяє підвищенню рівня їх професійної й педагогічної підготовки. Видання адресоване біологам, психологам, викладачам, студентам вищих навчальних закладів медико-біологічного профілю.
Keywords: фізіологія; сенсорні системи