Інформаційні технології в маркетингу: силабус навчальної дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Силабус навчальної дисципліни «Інформаційні технології в маркетингу». Галузь знань: 07«Управління та адміністрування». Спеціальність: 075 «Маркетинг». Освітньо-професійна програма: «Маркетинг». Освітній рівень: бакалавр.
Keywords: інформаційні технології; маркетинг