Система оцінки роботи фізкультурно-спортивних організацій. - Чеховська, Л . Я.; Карпа, І . Я.; Chekhovsca, L. Ya.; Carpа, I. Ya. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
У статті аналізується система оцінки роботи фізкультурно-спортивних організацій Львівської області зі спортивної майстерності на 2005−2008 роки. Сформовано практичні рекомендації щодо внесення змін у таблицю оцінок. In article the system is analysed of estimation of work of athletic-sporting organizations of the Lvov region from the sporting trade on 2005-2008 years. The practical recommendations are formed in relation to bringing of changes in Table of estimations.
System of Estimation of Work of athletic-sporting Organizations.
Keywords: оцінка; діяльність; фізкультурно-спортивна організація; положення; таблиця; estimation; activity; athletic-sporting organization; Statute; table