Спосіб визначення біологічного віку хлопців за ступенем розвитку вторинних статевих ознак - Чижик, Віктор; Сітовський, Андрій Миколайович (My University, 2010)
Розроблено спосіб кількісної оцінки біологічного віку хлопців підлітків.
Keywords: біологічний вік; хлопці; вторинні статеві ознаки