Політична географія країн світу - Копачинська, Галина Василівна; Kopachynska, Halyna V. (My University, 2015)
Методичні рекомендації з курсу «Політична географія країн світу» будуть корисними насамперед тим студентам, що вивчатимуть предмет на англійській мові, оскільки вони допоможуть у розумінні, аналізі та підготовці до практичних занять, екзамену, виконання індивідуального науково-дослідного завдання, а також вивченні територіальної (геопросторової) організації та дослідженням географічних закономірностей формування і розвитку політичної сфери життя суспільства.методичні рекомендації з курсу «Політична географія країн світу» направлені на сприяння вивченню дисципліни «Політична географія країн світу» іноземною мовою. Рекомендовано студентам І–ІV курсів факультету міжнародних відносин напряму підготовки «міжнародні відносини» котрі вивчають предмет «Політична географія країн світу» на англійській мові.
Keywords: політична географія; політична карта