Психофізіологія людини. Лабораторний практикум - Кузнєцов, Ілля Павлович; Качинська, Тетяна Валеріївна; Kuznetsov, I. P.; Kachynska, T. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Посібник з курсу „Психофізіологія людини” призначений для використання на лабораторних заняттях з метою вивчення основ постановки та інтерпретації психофізіологічного експерименту. Посібник побудований з урахуванням завдань навчального курсу, передбачених програмою вищих навчальних закладів. Посібник містить методичні рекомендації до 11 лабораторних робіт, в кожній з яких наводяться теоретичні відомості, подаються питання для самоперевірки та список літератури з теми. Посібник розрахований для студентів природничих спеціальностей вищих навчальних закладів денної та заочної форми навчання.
Keywords: психофізіологія; електроенцефалограмма; когнітивні викликані потенціали; оперативна пам'ять; увага; варіабельність серцевого ритму