Лісова ентомологія : тестові завдання - Зінченко, Олександр Павлович; Сухомлін, Катерина Борисівна (Східноєвропейський нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2013)
Видання уміщує 1170 тестових завдань з різних розділів курсу «Лісова ентомологія», передбачених навчальним планом ОКР «бакалавр» спеціальності 6.090103 «Лісове і садово–паркове господарство», відповіді до них та список рекомендованої літератури. Тести призначені для проміжного і підсумкового контролю знань студентів.
Keywords: Лісова ентомологія; тестові завдання