Стратегії і тактики учасників парламентського дискурсу Великої Британії - Басюк, Леся Михайлівна; Basjuk, L. M. (Прикарпатський університет, 2012)
В статті проаналізовано дискурсивні фрагменти парламентських дебатів, виявлено стратегії і тактики, що забезпечують (або унеможливлюють) ефективність спілкування комунікантів, і мовні засоби їх реалізації.
Keywords: комунікативний процес; стратегія; тактики; communication process; strategy; tactiс