Сергій Васильович Засєкін [Електронний ресурс] : біобібліогр. покажч. до 50-річчя від дня народж. - Дейнека, Людмила Панасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2022)
Біобібліографічний покажчик серії "Біобібліографія вчених ВНУ ім. Лесі Українки" присвячений доктору філологічних наук, професору кафедри прикладної лінгвістики факультету іноземної філології Волинського національного університету ім. Лесі Українки Сергію Васильовичу Засєкіну. У покажчику репрезентовано бібліографію праць науковця за 1997–2022 роки. Представлено монографії, навчально-методичні посібники, публікації в збірниках наукових праць і матеріалах наукових конференцій та статті у фахових вітчизняних і зарубіжних виданнях. Видання адресовано науковцям, викладачам, аспірантам, студентам.
Keywords: бібліографічні видання; Волинський національний університет ім. Лесі Українки; 811.111(092)(01)+378.091.12.011.3-051(477.82)ВНУ