Поліноми Белла та числа Стірлінга другого роду - Адамчук, Дарія Юріївна (My University, 2024)
У роботі розглянуто поняття поліномів Белла та чисел Стірлінга другого роду, їх властивості та рекурентні співвідношення між ними. А також застосування цих многочленів у деяких розділах математики. Магістерська робота містить 56 сторінок, список використаної літератури налічує 13 джерел.
Keywords: поліноми Белла; числа Стірлінга другого роду