Проблеми комплексного розвитку території - Маковецька, Лариса Олексіївна; Makovetska, Larysa O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У навчально-методичних рекомендаціях подано інформаційний обсяг та структуру навчальної дисципліни, тематику лекційних, семінарських, практичних та самостійних занять, індивідуальної науково-дослідної роботи, методику їх виконання, тестові запитання підсумкового контролю, критерії оцінювання тощо, а також перелік рекомендованої літератури.
Keywords: комплексність; спеціалізація; територія; розвиток