Формування соціально-відповідальної політики у Волинській області - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, A. M. (Національна академія управління, 2014)
У статі здійснено аналіз стану та динаміки показників соціального захисту населення Волинської області. Розкрито сутність поняття соціально - відповідальна політика, запропоновано заходи щодо її вдосконалення та наближення до міжнародних стандартів. The analysis of the state and dynamics of indexes of social defence of population of the Volyn area is carried out in the floor. Essence of concept is exposed socially is a responsible policy, measures are offered in relation to her perfection and approaching to the international standards.
Forming of socialresponsible policy in the Volyn area
Keywords: соціально-відповідальна політика; соціальний захист; соціальна держава; socially is a responsible policy; social defence; social state