Комплексне забезпечення економічної безпеки підприємств - Левковець, Н. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено комплексне забезпечення економічної безпеки підприємств
Keywords: економічна безпека підприємств; забезпечення економічної безпеки