Організація та управління інформаційною безпекою на підприємстві : конспект лекцій - Скорук, Олена Володимирівна; Мохнюк, Анна Миколаївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У навчальному виданні узагальнено теоретичні та методичні засади інформаційної безпеки в підприємницькій діяльності, визначено основні загрози інформаційній безпеці та особливості управління системою інформаційної безпеки на підприємстві. Рекомендовано студентам 6 курсу спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Управління фінансово-економічною безпекою»
Keywords: інформаційна безпека підприємства; організація інформаційної безпеки; інформаційні ризики; комерційна таємниця