Відтворення лісів Берестечківського лісництва філії «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» - Мельничук, Ігор Юрійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Роботу присвячено аналізу досвіду відтворення лісів Берестечківського лісництва. У першому розділі на основі вивчення інформаційних джерел проаналізовано методи та способи створення лісових культур, а також особливості сучасного ведення лісового господарства. Другий розділ містить основні положення методики досліджень, її умов та загальної характеристики матеріалів роботи. Аналіз лісокультурної діяльності, технологія вирощування лісових культур та природне лісовідновлення представлені у третьому розділі. В четвертому розділі проведено економічне обґрунтування кошторису витрат на створення лісових культур. У п’ятому розділі окреслено політику філії щодо охорони праці на підприємстві та проаналізовано її ефективність. Загальні висновки за результатами досліджень наведені перед списком використаної літератури (39 джерел). Випускна робота виконана на 44 сторінках друкованого тексту, містить 3 робочих таблиць та 9 ілюстрацій.
Keywords: лісові культури; категорія лісокультурної площі; тип лісорослинних умов; природне лісовідновлення