Етика ділового спілкування - Трофімук-Кирилова, Тетяна Михайлівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма і методичні рекомендації для підготовки до лекційних і практичних занять, самостійної роботи та виконання індивідуального завдання з дисципліни «Етика ділового спілкування» покликані допомогти студентам оволодіти теоретичними знаннями та практичними навичками з професійних ділових відносин, ділового спілкування, ділової етики та етикету. У виданні вміщено опис, компетенції, інформаційний обсяг навчальної дисципліни, методичні рекомендації для підготовки до тем, завдання для індивідуальної роботи, список рекомендованої літератури. Розробку складено відповідно до планів підготовки бакалаврів
Keywords: ділове спілкування; невербальні засоби спілкування; вербальні засоби спілкування; мовленнєвий етикет; етикет мережевого і писемного ділового спілкування; службовий етикет; 005.745:177(072+073)