Діагностика маркетингової та міжнародної логістичної діяльності - Букало, Надія Артемівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Видання містить короткий конспект лекцій з освітнього компоненту «Діагностика маркетингової та міжнародної логістичної діяльності», та рекомендовану літературу. Охоплює два змістові модулі: «Теоретичні основи діагностики маркетингової та логістичної діяльності», «Оцінка маркетингового та логістичного середовища».
Рекомендовано студентам 5 курсу галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності «Маркетинг», за освітньо-професійною програмою Маркетинг і міжнародна логістика, другого освітнього рівня.
Keywords: маркетингова діагностика; маркетинг; міжнародна логістика; діагностика; 339.138