Право соціального захисту України: програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра напряму 6.030401 «Правознавство» - Вознюк, Наталія Іванівна; Vozniuk, Nataliia I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Програма навчальної дисципліни «Право соціального захисту України» визначає місце дисципліни у системі підготовки бакалаврів, мету вивчення, зміст навчального матеріалу, основні форми організації навчання та методи контролю.

The program of academic discipline " Law of social protection of Ukraine" defines the place discipline in the system of training bachelor, the purpose of the study, the content of the training material, basic forms of training and control methods.
Law of social protection of Ukraine: the program of academic discipline for the students direction of preparation 6.030401 "Jurisprudence"
Keywords: соціальний захист; social protection; державні соціальні допомоги; state social assistance; пенсія; pension; соціальні послуги; social services; соціальні пільги; social benefits; інвалід; disabled; прожитковий мінімум; a living wage; малозабезпеченість; low income