Аспекти формування структури знань при комп’ютерному моделюванні фізичних процесів - Головін, Микола Борисович; Holovin, Mykola B.; Артюх, Віталій Олександрович; Artyuh, V. O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
В статті розглянуті аспекти формування ієрархічної структури декларативних знань в галузі програмування при комп’ютерному моделюванні фізичних процесів. In the article the author considered the aspects of the formation of the declarative knowledge hierarchical structure in programming using the computer simulation of physical processes.
Головін Микола Борисович, доцент кафедри вищої математики та інформатики СНУ імені Лесі Українки Артюх Віталій Олександрович, студент 4 курсу фізичного факультету
Keywords: моделювання фізичних процесів; структури декларативних знань; адаптація; modeling of physical processes; structures of the declarative knowledge; adaptation