Політичні конфлікти в Україні (кінець ХХ – початок ХХІ ст.) - Тиский, Михайло Григорович; Tyskyi, Mykhailo H. (Національний університет" Одеська юридична академія", 2016)
У статті аналізуються проблеми виникнення та розвязання етнополітичного конфлікту.Розглядаються причини виникнення політичних конфліктів між гілками влади, політичними партіями та політичними лідерами.
Keywords: політичний конфлікт; етнополітичний конфлікт