Психологія абілітації та паліативна психологія - Кордунова, Наталія Олександрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Видання містить основні теоретичні завдання курсу, словникову роботу, плани практичних та лабораторних занять, практичні завдання, які потребують поглибленого осмислення та аналізу окреслених проблем. Методичні рекомендації призначені для студентів спеціальності «Психологія» денної і заочної форм навчання; можуть стати у нагоді практичним психологам, соціальним та медичним працівникам, а також усім, кого цікавлять проблеми психології абілітації та паліативної психології.
Keywords: абілітація; паліативна психологія