Туризм як пріоритет регіонального соціально-економічного розвитку (на прикладі Іваничівської ОТГ Волинської області) - Мельник, Надія Вікторівна; Мельник, Андрій Васильович; Качаровський, Роман Євгенович (Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, 2020)
Була проведена комплексна оцінка туристично-рекреаційного потенціалу села Іваничів UTC UTC Волинської області. Визначено роль ступеня сформованості туристичної інфраструктури у формуванні основи економічного зростання UTC.
Keywords: туристично-рекреаційний потенціал; туристична привабливість; туризм; Волинська область; Іваничівська ОТГ