Інформаційно-аналітичне забезпечення системи формування витрат бізнес-процесів - Ющишина, Лариса Олексіївна; Yushhishina, L. O.; Ліпич, Любов Григорівна; Lipych, L. G. (Національна академія управління, 2011)
У статті розглянуто теоретичні положення процесно-орієнтованого підходу до управління витратами сільськогосподарських підприємств. Визначено проблемні аспекти інформаційно-аналітичного забезпечення системи формування витрат бізнес-процесів. Запропоновано методичні підходи до аналізу витрат бізнес-процесів у рослинництві. The article considered the theoretical grounds of the process-oriented approach to cost management of agricultural enterprises. Problematic aspects in the information-analytical supports of the cost formation systems of business-processes are determined. Methodical approaches to cost analysis for business processes in plant-growing are offered.
Information-analytical support for costs formation systems of business processes
Ліпич Любов Григорівна - доктор економічних наук, завідувач кафедри економіки і підприємництва та інноваційної діяльності Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Ющишина Лариса Олексіївна - кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і підприємництва та інноваційної діяльності Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: інформаційно-аналітичне забезпечення; витрати; бізнес-процеси; рослинництво; information-analytical support; costs; business-processes; plant-growing